Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

CEYHAN’DA CADDELER VE KALDIRIMLAR YIKANIYOR

CEYHAN’DA CADDELER VE KALDIRIMLAR YIKANIYOR

Ceyhan Belediyesi tüm cadde ve sokaklarda yaz temizliği başlattı. İlaçlı su ile kaldırımlar ve çöp konteynerleri yıkanıyor, temizlenerek dezenfekte ediliyor.

CEYHAN’DA CADDELER VE KALDIRIMLAR YIKANIYOR 
 
Ceyhan Belediyesi tüm cadde ve sokaklarda yaz temizligi baslatti. Ilaçli su ile kaldirimlar ve çöp konteynerleri yikaniyor, temizlenerek dezenfekte ediliyor.
 
Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar ve Adana Büyüksehir Belediyesi ekipleri koordinesinde Küçükkirim, Sahin Özbilen, Cumhuriyet Mahallesi basta olmak üzere çarsi merkezinde çalismalarini sürdüren ekipler, ana ve ara sokaklar üzerinde temizlik çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Çarsi merkezinde kaldirimlar, yollar ilaçli ve tazyikli suyla yikanirken, yol çalismalarindan kalan atik ve mucurlar ise ekipler tarafindan toplaniyor.
 
BASKAN AYDAR, “CEYHAN’I TEMIZLIYORUZ”
Tüm mahallelere esit hizmet götürdüklerini belirten Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, “Çalismalara Küçükkirim, Sahin Özbilen Mahallelerimizden basladik. Tüm mahallelerimize esit hizmet götürüyoruz. Havalarin isinmasi ile birlikte vatandaslarimizin kent genelinde bulvar, cadde, sokak ve kaldirimlarda olusan tozdan arindirilmis daha temiz, daha rahat bir sekilde kullanilmasi için çalisiyoruz. Temiz bir çevre bizim için her seyden önemlidir. Temizlik isleri ekiplerimiz çöp konteynerlerine ilaçli su ile yikayarak, dezenfekte ediyor. Temiz sehir, temiz çevre bilinci ile araliksiz çalismalarimiz devam edecek, Ceyhan daha temiz olacak.” dedi.
 
Temizlik çalismasi, araç trafigi ve yaya yogunlugunun az oldugu gece saatlerinde yapiliyor. Ceyhan Belediyesi ve Adana Büyüksehir Belediyesi ekiplerinin baslattigi uygulama yaz aylari boyunca vatandaslarin yogun olarak kullandigi yerler basta olmak üzere kentin tüm bulvar, cadde, sokak ve kaldirimlarini tazyikli su ile yikamaya devam edecek.


  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli